Vinst !

Tjabba allihopa!

Igår spelade vi match mot Victoria Grizzlies och det blev vinst 7-3.
vi spelade riktigt bra i 1a perioden, efter perioden sa vi allihopa att det var lätt att bara gå ut och sätta grillorna på isen och spela av pisset ymig att vi hade en ledning med 4-0 och det skulle vi såklart inte göra vi ska spela i 60 minuter.
Men ändå gör vi en riktig pisse period som slutar 3-4 inför sista där grizzlies gör samtliga mål i power play.
I omklädningsrummet tog vi oss samman och sa att nä boys nu jävlar går vi ut och gör en bra 3 period och vinner matchen.
Och jo vi lyfter os och gör 3 mål och vinner matchen med 7-3 starkt !
Publik runt 1500, jävligt fräsch arena.

Idag är det dags för nu match vi har 3 vinster och 3 förluster vi har bestämt oss för att ha fler vinster än förluster i bagaget när vi åker hem till sverige i övermorgon!