Förlust i första matchen!

Tjena våra få bloggläsare, igår spelade vi vår första match som ni nog alla redan vet. Det slutade tyvärr med förlust med 2-1 det var väl lite nervöst och så i början ymig vi inte visste var vid stod mot dessa lagen här borta och med rätt så mycket resor i kroppen. Tyckte vi gjorde en hygglig match vi stod upp för varandra bra men tyvärr så drog dem det sista strået och dem hittade ett sätt att vinna!

Det var en riktigt fräsch arena och publikmässigt så var där väl runt 1500-2000 så det var ganska bra tryck!

Idag är det ny match mot Grand Praire Storm så det är bara att ladda om batterierna och se till och vinna idag, för det ska vi göra! Uppdatering om matchen kommer imorgon såklart!

P.S Det är riktigt kallt här i Grand Praire, -25 .. Tur att vi har fått varma jackor!

Ni får ha det så bra så länge!

MVH dem 3 hökarna #67 #4 # 40 , OVER HERE!

Kommentarer
Postat av: jessiak

Lycka till i dag killar

2010-12-29 @ 22:47:32
Postat av: Ljung

Lycka till killar!!! Tänk positivt angående vädert och kylan...det blir varmare när ni kommer till kusten. Vi här hemma håller tummarna för er och vet att det var omställningarna som i benen och hörde även att ni hade spelat men pucken ville inte er väg. HEJA SVERIGE/SKÅNE/MALMÖ. Jag vet att sverige flaggorna ger lycka!!!!!

2010-12-29 @ 23:39:17
Postat av: Christina Wivesson

Hej på er grabbar!

Tack för att ni bloggar, riktigt najs att ha spelarvinkeln på ert spännande äventyr! Jag e impad att ni överhuvudtaget fixade att spela med ett sånt resultat efter allt det resandet!!! Nu e det bara att njuta av att få spela i Hockeyns moderland! Kör hårt o kriga massor!

Ps för mig som jobbar inom skolan så måste jag säga att det är ett smart drag att blogga (visa era svensklärare då ni kommer tillbaka så kanske ni får ett plus i kanten på betygen ;)...)



Mvh Ljungs moster

2010-12-29 @ 23:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0